Η παραγγελία σας θα σταλεί με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών στη διεύθυνση αποστολής που θα μας δηλώσετε (κατοικία, εργασία, κ.λ.π ή σε θυρίδα – locker) με όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας για την ασφαλή παράδοση των αποστολών. Με το αριθμό αποστολής που έχετε λάβει, μπορείτε να δείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας στην ACS Courier, στην ΕΛΤΑ Courier , στην EasyMail ή στην BoxNow.

Εναλλακτικά μπορείτε να την παραλάβετε από το Pragmatic, Αριστοφάνους 17 στο Χαλάνδρι.

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση κατ’ οίκον, στην εργασία κλπ ή σε θυρίδα (locker) θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι τα είδη έχουν σταλεί (όταν η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη) και ακόμη ένα με τον αριθμό παρακολούθησης (με έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα).

Για παραγγελίες άνω των 50€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής για προϊόντα έως 2 kg με αποστολή με εταιρεία Courier στον χώρο σας είναι 3,50€ και με παραλαβή από θυρίδα (locker) είναι 2,50€. Για παραγγελίες με προϊόντα άνω των 2 kg, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου υπολογίζονται ανά παραγγελία σύμφωνα με τον όγκο και τον τόπο προορισμού.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,30€. Στα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και στην παράδοση σε θυρίδα (locker) δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία από το Pragmatic, Αριστοφάνους 17 στο Χαλάνδρι, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Ναι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κατάλληλα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας.

ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΟ COURIER ή ΘΥΡΙΔΑ (LOCKER): Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα θα επεξεργαστούμε την παραγγελία εντός 24 ωρών και στη συνέχεια θα χρειαστούν:

Για παράδοση στον χώρο σας από εταιρεία Courier: 1-3 εργάσιμες ημέρες (για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες).

Για παραλαβή από θυρίδα (locker) ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 24 ωρών (εντός Αττικής αυθυμερόν).

Εάν η παραγγελία σας τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο ή αργία, τα προϊόντα σας θα σταλούν την επόμενη Δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη, της αργίας, ημέρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν μια παραγγελία περιέχει περισσότερα από ένα προϊόντα δεν θα σταλεί μέχρι να είναι πλήρης. Για τη μερική αποστολή μιας παραγγελίας θα υπάρξει αντίστοιχη χρέωση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα μπορείτε να την παραλάβετε άμεσα από το Pragmatic, Αριστοφάνους 17 στο Χαλάνδρι.

Όταν τα παραγγελθέντα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα, θα σας ειδοποιήσουμε την ίδια ημέρα.

Ναι, με το αριθμό αποστολής που έχετε λάβει, μπορείτε να δείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας στην ACS Courier, στην ΕΛΤΑ Courier, στην EasyMail. ή στην BoxNow. Εκεί, θα βρείτε το ακριβές στάδιο της, όπως έχει δρομολογηθεί από τον ταχυμεταφορέα.

Τα προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη, όπως τα έπιπλα, παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες, που είναι εξειδικευμένες σε φορτώσεις βαρέων εμπορευμάτων. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε ισόγειο χώρο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας.

Βεβαίως. Υπάρχουν δύο (2) δυνατότητες αποστολής:

  • Με την υπηρεσία ACS Cyprus Economy με παράδοση σε 7-12 εργάσιμες ημέρες. Κόστος αποστολής έως 1 Κg 15,00 € και 1,50 € ανά επόμενο Kg.
  • Με την υπηρεσία ACS Net Express με παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Κόστος αποστολής έως 1 Κg 35,00 € και 7,50 € ανά επόμενο Kg.
Για αποστολή παραγγελίας για ποσό άνω των 300€  τα μεταφορικά είναι Δωρεάν με αποστολή μόνο με την υπηρεσία ACS Cyprus Economy.

Αναλυτικότερη ενημέρωση για τους τρόπους παραλαβής μπορείτε να δείτε στους Όρους Χρήσης και Αγορών.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pragmatic.gr., η μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 210 6856322.